Feest voor paarden | Voor en door paardenliefhebbers

Feest voor Paarden is ontstaan uit liefde voor onze eigen paarden. Al van kinds af aan lopen wij in maneges en zijn wij bezig met de paardensport en de liefhebberij en al vele jaren hebben we zelf paarden. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste voeding en supplementen voor onze paarden en hebben ons hierin gespecialiseerd (door middel van cursussen). Goede voeding is een belangrijke basis voor een gezond en gelukkig paard. Wij bieden een zorgvuldige selectie van kwaliteitsproducten en adviseren je over de juiste keuze.

Wie zijn wij?

Wij zijn Martin en Tineke van feest voor paarden. Wij hebben onze zaak (Feest Voor Paarden) aan huis bij onze boerderij in Vlagtwedde. Onze dierenvoerwinkel bestaat al meer dan 100 jaar. Na onze verhuizing naar Vlagtwedde hebben wij de kans gekregen FeestVoorPaarden over te nemen. Een webshop die perfect past bij de kennis en het bedrijf.

Onze merken

Horsefood “the best”

Officiële dealer van Horsefood “The Best” voer en Supplementen

HB ruitersport

Officiële dealer van HB ruitersport verzorgingsproducten

Feest voor paarden | Voor en door paardenliefhebbers

Wil jij ook alleen het beste en heb je vragen over onze producten? Of heb je bepaalde problemen met je paard?, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. Ook staan wij in nauw contact met de voedingsexperts van HORSEFOOD ‘the best’. Zo kunnen we altijd een passend advies geven. We horen graag van je.